Toată lumea își dorește, dar puțini știu cum să-l atingă. Așa poți avea o experiență incendiară.

Oamenii din întreaga lume au opinii diferite despre menagerea unui trio. Unii oameni cred că le poate îmbunătăți relațiile, în timp ce alții consideră că poate cauza probleme în relațiile intime cu partenerii lor. Un lucru este sigur: toată lumea vrea un grup în trei. Dar nu toată lumea își poate permite. Este adesea înțeleasă greșit ca fiind cea mai populară fantezie printre oameni.

Articolul de mai jos vă va ajuta să vă identificați nevoile și să creați nopți de neuitat cu un menage a trei.

  1. Ce înseamnă Menage a Three?

Menage a three poate fi descris ca un act sexual care are loc între trei persoane, o femeie și doi bărbați sau două femei și un bărbat. Acesta nu este un scenariu obișnuit, dar este o excepție. Toți trei pot fi împreună. Un trio nu trebuie să fie între un cuplu sau o altă persoană.

O analiză a persoanelor între 18 și 87 de ani dezvăluie că 95% dintre bărbați au răspuns pozitiv la ideea de a face sex cu mai mulți parteneri. De această experiență se bucură cel mai adesea oamenii care au mintea deschisă și doresc să adauge mai multă adrenalină vieții lor sexuale.

Trei scenarii pot fi descrise ca un trisomne. Primul scenariu este trei persoane care au contact sexual între ele. Acest tip de interacțiune nu are loc planificat. Un alt scenariu este cel care implică un cuplu și o altă persoană care au o atracție imediată. Acesta este Sfântul Graal pentru grupuri în trei. Când există o atracție imediată între cei doi, un moment de distracție devine un moment erotic. Tipul planificat, în care doi oameni caută un al treilea, este și cel mai popular.

  1. O relație în trei puncte: poate fi dezastruoasă?

Cu toate acestea, este posibil să aveți un menage a trei. Dar numai în anumite condiții. Poate fi foarte interesant și plăcut pentru trei străini să petreacă noaptea împreună. Chiar sub nasul lui. Și cuplurile ar putea dori această experiență și o vor putea împărtăși. Aceasta înseamnă că trebuie să fii clar ce se va întâmpla și să te asiguri că nu vei fi rănit. Oamenii nesiguri vor vedea repede că relațiile lor se destramă dacă nu iau această decizie. Acestea sunt dezavantajele unui trio:v