Prima întâlnire este crucială și ușor de înțeles.

După o primă întâlnire, vă puteți forma multe opinii și trage multe concluzii. „Spune-mi despre asta și îți voi spune cum merge”, te îndemn. Pentru că, vezi tu, la fel cum unii oameni pot citi stelele, palmele, cafeaua sau stelele, este important să înveți cum să-ți citești partenerul, astfel încât să poți determina probabilitatea unei relații de succes.

GHID PENTRU PRIMA ÎNTÂLNIRE

Nu vei mai avea o șansă de a face o primă impresie, așa că te voi provoca să faci mai bine prima dată. Este de neînlocuit.

O îmbrăcăminte sau un accesoriu poate fi factorul wow sau elementul surpriză.

Hilton a urmat-o prin mulțimea gri, a curtat-o ​​și a căsătorit-o), o caracteristică fizică (o aluniță Marlyn Monroe sau o coafură lungă, sănătoasă, etc.). sau un gest de comportament (felul în care râzi de ceva sau întorci nasul când nu ți se potrivește).

Aceste lucruri te vor face să ieși în evidență față de restul și te vor ajuta să fii diferită de alte femei.

Dacă ne uităm la statistici, contactul vizual este cel mai bun mod de a atrage și de a păstra potențialii iubiți. Contactul vizual îl poate face să se simtă suficient de încrezător încât să te invite la o întâlnire.

Cuplurile care se iubesc tind să păstreze un contact vizual de lungă durată.

Dacă îi dai acel sentiment la prima ta întâlnire, poți să ții ochii pe el atâta timp cât ai nevoie.

Universitatea Tufts a demonstrat că contactul vizual este cheia pentru construirea încrederii cu partenerul tău. Un zâmbet poate fi forțat, dar privirea nu trădează. Universitatea Stirling a descoperit că contactul vizual îi încurajează pe interlocutori să acorde mai multă atenție și să se angajeze în conversație.

Contactul vizual este cel mai bun mod de a stabili o relație. Așa că, atunci când vă întâlniți la prima întâlnire, nu uitați să păstrați legătura!

Nu asta spunem noi. Este susținută de studii. Primul lucru pe care bărbații îl observă este aspectul și comunicarea nonverbală (55%), urmate de stilul lor de vorbire (38%) și, în final, cuvintele lor reale (7%). Aspectul tău fizic este un instrument de comunicare chiar înainte de a deschide gura.

Cercetările arată, de asemenea, că femeile atractive au mai multe șanse să atragă atenția, dar mai puțin probabil să fie invitate de bărbați cu aspect fizic slab, care se simt intimidați.

Tipul de corp este important. Studiile au arătat că persoanele supraponderale sunt mai puțin apreciate decât persoanele slabe, atletice și atractive. Un studiu realizat de revista ELLE a constatat că 31% dintre bărbații supraponderali și-au părăsit un partener.

Care sunt cele mai importante lucruri la care bărbații le acordă atenție atunci când se întâlnesc pentru prima dată? Match.com a descoperit că 43% dintre bărbați cred că respirația proaspătă este cea mai importantă la prima întâlnire. 17% se gândesc la îmbrăcăminte, 15% la mirosul de parfum, 14% la aspectul pielii și 10% se concentrează pe sănătatea părului. Distreaza-te cu filme porno de fantezie si extaz inainte sa te intalnesti cu fata respectiva.

Veți fi respins imediat dacă aveți afecțiuni ale pielii, cum ar fi acnee, alte iritații ale pielii, dinți lipsă, miros corporal și păr în locuri sărace.

Cercetările arată că fericirea este contagioasă și poate face dificilă plecarea potențialilor parteneri dacă radiați această stare. Este o plăcere să împărtășesc un zâmbet, un râs și un partener pozitiv.

Oamenii cărora le pasă de noi sunt ceea ce ne place. Oamenii cărora le pasă de noi sunt cei de care ne agățăm. Îl poți cuceri dacă arăți interes pentru el. Numele lui trebuie reținut și folosit cât mai des posibil atunci când îi vorbești, conform studiilor.

Este important să păstrați informații despre partenerul dvs. și să le menționați atunci când vorbiți cu el.

Este măgulitor și arată interes.

Există șase tipuri pe care bărbații ar trebui să le evite atunci când vine vorba de femei: cei care au o serie de aventuri cu fiecare bărbat prezent, cei care încep conversația despre căsătorie și copii prea devreme și cei care vor să petreacă, dar nu le pasă unde. ei merg. Femeile care vorbesc prea mult despre ieșiri și despre ce vor purta în seara asta; femeile care vorbesc prea mult; femeile care se țin de bărbați; și femeile iubitoare de drame.

Cercetările arată, de asemenea, că bărbații se tem că partenerul lor nu va interveni între ei și prietenii lor, că vor monopoliza timpul liber al prietenilor săi sau că el ar putea deveni un adept obsesiv sau că s-ar putea să nu îl aprecieze sau să-l respecte suficient. Grozav (ieșiri și plimbări, cadouri).

Aceste tipologii pot pune bărbații pe fugă. Felul tău de a fi nu ar trebui să fie un semn al adevăratei tale naturi.

Chiar dacă nu suntem persoane juridice, fiecare avem o valoare și trebuie să oferim ceva. Ce face cuplurile extreme atât de puternice? El plătește facturile, ea are anii. Ea cultura, el banii.

Valoarea ta este aspectul tău fizic, poziția financiară și bunurile, statutul social sau statutul de prestigiu, precum și informațiile sau cunoștințele. Nu toate sunt disponibile pentru tine. Se pare că ai ceva de oferit.