În ceea ce privește actul sexual, anusul nu este diferit de vagin. Anusul, pe de altă parte, are mușchi care trebuie relaxați pentru a permite o penetrare confortabilă.

Sfaturi pentru femei

Corpul tău poate fi nervos dacă faci pentru prima dată. Asta este normal. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să vă relaxați, astfel încât penetrarea să nu fie dureroasă. De asemenea, puteți face o baie fierbinte sau un duș înainte de a pleca.

Sfaturi pentru bărbați

Este important să realizezi că sexul anal poate fi o experiență dificilă pentru ea. Cel mai bine este să nu te grăbești. Aveți răbdare și aplicați lubrifiantul din când în când. Pentru a avea un corp relaxat, este important să aduci femeia la excitare maximă.

Evitați mișcările rapide, deoarece pot provoca durere. Începe încet și pleacă de acolo. Dacă partenerul tău este de acord că poți merge mai repede, ar trebui să te poți bucura de asta.

Dacă vrei să încerci sexul anal, aceste sfaturi te vor ajuta. De asemenea, asigură-te că ai comunicare între tine și partenerul tău.

Răspunsuri la întrebările frecvente despre sexul anal

Î: Sexul anal este dăunător?

Totul depinde de corpul tău. Este posibil să simțiți un oarecare disconfort, dar veți putea să vă relaxați și să utilizați un lubrifiant.

Î: Sexul anal modifică scaunul?

R: Nu. Ca și înainte, veți putea merge la toaletă ca de obicei.

Î: Sexul anal poate provoca ogasm?

A: Cu siguranta! Ambii parteneri experimentează orgasmul.

Î: Pot fi folosite și jucăriile sexuale anale și jucăriile sexuale?

R: Jucăriile de dragoste sunt chiar recomandate. Un vibrator poate fi folosit pentru a-ți menține clitorisul treaz, dar nu este singura opțiune.

Î: Există vreo șansă de a rămâne însărcinată după sex anal?

R: Nu există nicio șansă de sarcină.