Grupurile în trei sunt nesănătoase pentru că pot fi geloși. Acesta este motivul cel mai evident. Persoanele cărora le pasă profund de relația lor le va fi greu să-și vadă partenerul cu o altă persoană. Oamenii tind să fie teritoriali și posesivi atunci când sunt aproape de partenerul lor și nu sunt obișnuiți să le împărtășească.

Poate fi jenant

Realitatea este foarte diferită de ceea ce îți imaginezi despre un trio sau de ceea ce vezi în filme. Imaginația oamenilor este mai puternică decât patul lor. Această experiență nu este pentru toată lumea.

Conștientizarea de sine este posibilă

Nu trebuie să fii îngrijorat de felul în care arăți atunci când ești îndrăgostit de iubita sau iubitul tău. Dacă partenerul tău se uită la tine de departe, te poate pune la îndoială aspectul tău, sexualitatea ta, capacitatea ta de a fi sexy și cât de mult îi place munca ta. Aceasta este cunoscută sub numele de anxietate de performanță sexuală. Este comun atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Este posibil să te simți copleșit

Bărbații se tem că nu se vor ridica la înălțimea așteptărilor lor sau că nu vor putea face față femeilor din pat. Ei pot prezenta, de asemenea, ejaculare precoce din cauza excitarii excesive. Poate fi dificil pentru femei să le mulțumească atât bărbaților, cât și femeilor atunci când există un grup în trei.

O noapte în trei poate avea multe beneficii pentru viața ta. Aceasta este o experiență cu adevărat specială, mai ales dacă de fiecare dată se întâmplă unor oameni diferiți. Dacă un cuplu este deschis la minte, se vor bucura de versiunea animată a vieții lor intime, chiar dacă la început nu este la fel de monotonă și intimă. Plăcerea sexuală este, de asemenea, extrem de mare.