Dacă faci parte dintr-un cuplu și vrei să-ți convingi partenerul să aibă trei persoane, ar trebui să te asiguri că ești pregătit pentru asta. Poate fi frustrant și dificil să-ți vezi partenerul simțindu-se bine cu o altă persoană. Acest plan poate fi finalizat chiar dacă nu există nicio problemă.

Mai întâi, decideți scopul aventurii voastre de o noapte. Vrei să-ți împlinești un vis? Îți scapa ceva din viața sexuală actuală? Vrei să-ți descoperi sexualitatea? Persoana de lângă tine va putea înțelege de ce ești interesat de un grup în trei răspunzând la fiecare întrebare. S-ar putea să simți gelozie sau intimidat de ideea de a forma un trio. Păstrați-vă calmul și explicați de ce doriți să formați un trio.

Un al treilea lucru pe care ar trebui să-l faci este să găsești o persoană bună care să te ajute. Îți poți permite partenerului să aleagă persoana pe care vrei să o aduci în dormitor. Acest lucru vă va oferi mai multă convingere. Acest lucru poate face o mare diferență în decizia ta finală.

De asemenea, este important să stabiliți reguli și limite de bază. Trebuie să fii de acord cu libertatea de care se bucură toată lumea. Vorbește cu persoana de lângă tine despre preocupările tale, mai ales dacă nu este de acord, este o idee bună. S-ar putea să te simți nesigur sau îngrijorat de relația ta după o aventură de trei nopți. Partenerul tău ar putea crede că aceasta este o dorință egoistă și nu ceva ce își dorește.

Este important să identificați nevoile celor dragi și să discutați orice întrebări. Acest lucru vă va asigura că aveți o experiență pozitivă.


Ce două persoane ai alege pentru un trio?

Trebuie să fii atent dacă faci parte dintr-un cuplu care a decis să invite pe cineva să-ți împărtășească intimitatea pentru noapte. Este ușor să strici o experiență intimă. Orice terță parte poate strica toată dinamica.

Mai întâi trebuie să vă gândiți dacă persoana cu care vă căsătoriți va fi o femeie sau un bărbat. Menage a three este cel mai frecvent între doi bărbați. Acest lucru se datorează faptului că poate fi dificil pentru femei să aibă o relație intimă de această natură cu două persoane. Aceasta nu este o problemă, dar este important ca cei care fac parte din cuplu să înțeleagă cum arată această experiență și la ce să se aștepte.

Puteți întâlni oameni pe alte site-uri de întâlniri sau într-un grup de swingers dacă doriți să faceți a treia persoană străină. Cuplurile care își doresc o singură experiență ca aceasta, cel mai probabil, se vor îndepărta de prietenii și familia lor.

Aceasta înseamnă că mulți oameni preferă să vorbească cu prietenii sau să aibă încredere în ceilalți. Ar trebui să luați în considerare și sănătatea sexuală. Este mult mai ușor să înveți istoria intimă a unui prieten decât a unei persoane pe care nu-l cunoști.