S-ar putea să fii orbit de farmecul lui Don Juan, dar ești și fascinat de ceasul Breguet (recunosc, am exagerat!). S-ar putea să fii impresionat de argintăria pe care o serviți sau poate de decorul intim al unui restaurant decent. Dar nu-ți lăsa imaginația să stea în calea realității.

Care sunt semnele că prima ta întâlnire s-a acru? Există multe semne care indică eșecul primei tale întâlniri. Este posibil să fii sigur că prima întâlnire nu a decurs conform planului.

Te-a dus în douăsprezece locuri.

Dacă un bărbat te place cu adevărat și vrea să-l impresionezi, te va invita la un restaurant grozav. Acesta este un loc unde poți să-l cunoști mai bine. Când ești invitat într-un loc neobișnuit, cum ar fi o pistă de kart și un picnic în aer liber, poți aprecia creativitatea persoanei pe care o întâlnești.

Barurile și cafenelele aglomerate pot suna alarma. Serios, câte informații poți transmite atunci când zgomotul de fundal este atât de scăzut? Cinematograful este așa, cu excepția acelor bărbați timizi care vor spune foarte puțin. Nu pune banii pe asta.

Nu era interesat de întâlnire.

A reușit să-și amintească restaurantul sau locul preferat pe care l-ați menționat în timpul conversației telefonice? Ai ales locația pentru că ți se potrivește și te simți ca acasă acolo? Ai făcut o rezervare din timp pentru că ai vrut o masă bună?

A fost curajos – ți-a adus de acasă un buchet de flori sau un buchet plin și ți-a deschis portiera mașinii?

Era interesat să te cunoască? Vei fi uimit de cât de interesat este de tine. Nu ar trebui să te poată vedea pentru că nu are nimic mai bun de făcut.

Te-a plictisit.

Decorul era atât de viu încât puteai să-ți amintești fiecare detaliu al mesei, inclusiv ținutele cuplului sau ale ospătarului de la masa alăturată. Ai acordat mai multă atenție decât partenerul tău detaliilor lor. Oder ți s-a părut mai fascinant.

Au fost momente când era o tăcere stânjenitoare și nimeni nu vorbea sau unul dintre ei se gandea doar la sex. Se pare că ți-ai uitat cuvintele. Nici tu, care ești sociabil în alte situații, și ai fost sufletul petrecerii, nu ai găsit cuvintele potrivite, iar întreaga conversație s-a simțit forțată.

Nu sunteți interesat de aceleași subiecte și ați ajuns la concluzia că nu puteți împărtăși nimic. Este o persoană activă căreia îi place să dezbată probleme politice la televizor. Este un iubitor de experiențe și emoții noi, dar conservator și îngust la minte. Sau vice versa.

Nu era interesat de tine. Decolteul tău scurt și jos era tot ce l-a interesat.

Nici măcar nu era aproape de tine.

Pentru a vă păstra intimitatea, păstrați o distanță de cel puțin 50 cm. Nu ți-a luat rămas bun de la tine. Nu a simțit nevoia să te îmbrățișeze. El nu te va atinge dacă nu vrei să ai un contact sexual.

Sunt cazuri când este prea timid. Nu-ți pune speranța în bărbații timizi de azi.

Întâlnirea s-a încheiat brusc.

Nu te-a invitat să comanzi desert. Nu ai comandat două rânduri de băuturi. După o masă, o cafea sau un film, nu ieșeai și te plimbai.

Nu te-a condus acasă, mașină sau taxi. Ar fi avut sens să vă aduceți propriul transport, astfel încât să puteți ajunge în siguranță la mașină/taxi. Poate că a condus ca un nebun până la tine acasă să te ia sau s-ar putea să fie înfuriat. Un bărbat care este interesat de tine te va revedea a doua zi. E la fel de simplu.

Nu știa cum poate scăpa de mine mai repede.

Trebuia să se întâlnească urgent. Sau, ceva sa întâmplat. Orice. Tipul nu este un medic de gardă. Își verifică ceasurile compulsive și își creează scenarii în minte în care dispare de pe masă ca un Ninja.

Te-a invitat la el acasă.

Ți-a pus câteva pahare de vin la gât și a vorbit despre noaptea pe care o vor petrece împreună. Nu confunda pasiunea lui pentru tine cu faptul că nu vrea să petreacă mai mult de o noapte cu tine.

Nu esti tu. Dacă nu vrei să ai un impact asupra vieții acestui om, dar vrei totuși aventură, poți să o privești pur și simplu ca pe un semn de alarmă.

O a doua întâlnire nu este ceva ce vrei.

Pentru că nu erai sigur dacă vrei să te întorci în același loc de două ori, te-ai oferit să plătești factura. Părea că nu vrea să te răsplătească și nu se grăbea să-ți schimbe gestul.

S-a terminat și ai fost mulțumit. V-ați revizuit sarcinile când v-ați întors acasă, inclusiv hrănirea lui Max, spălarea mașinii și trimiterea unui e-mail. Nu exista nicio îndoială despre o altă întâlnire. Nu te aștepți să te sune a doua zi.

Este ca și cum ai pierde timpul. Este mai bine să te ghemuiești în pat cu o carte în mână.

Cum îți poți da seama dacă prima ta întâlnire a avut succes?

Chiar dacă ai mâncat timp de 4 ore, simțea că chimia ta este încă acolo și că timpul părea să stea pe loc. Amândoi v-ați comportat natural pentru că v-ați simțit bine unul cu celălalt.

A durat mai mult decât ai plănuit. Nu era sigur cum să-l extindă sau cum să petreacă mai mult timp de calitate cu tine. Așa că a condus acasă și s-a bucurat de desert. Ai mers pe câteva străzi.

S-a apropiat de tine și s-a aplecat peste umărul tău, atingându-ți brațul delicat sau mergând chiar lângă tine. Chiar dacă chelnerița era într-o fustă scurtă și după colț erau modele zgomotoase, te simțeai cea mai importantă persoană pentru el în acel moment.

Era mereu zâmbitor și interesat de ceea ce aveai de spus. Era într-o dispoziție remarcabil de bună, iar tu ai râs la glumele lui.

În timpul conversației, s-a pierdut în ochii tăi și s-a uitat la ei.

Te-a luat în privirea lui și te-a privit de parcă ai fi singurul. Deoarece a pus multe întrebări, părea să fie interesat de interesele tale și de tine.

Seara a fost plină de ghiduri, glume și tachineri.
A fost politicos și cochet cu tine, chiar încercând să impresioneze.
Te-ai simțit relaxat și confortabil, chiar dacă au fost doar câteva minute.
De parcă nu ar fi vrut să te lase, i-a întins ultimul sărut pentru câteva secunde.
El te va suna sau va face planuri să ne întâlnim din nou.

Ți-au trimis un mesaj în care spunea că nu ai ajuns în siguranță acasă. A mers totul bine? „

Vei fi sunat prima dată când te va suna a doua zi. Trimite-i flori sau te duci la prânz. Așteptați cu nerăbdare a doua întâlnire și simțiți fluturi în stomac.

IDEI pentru a doua întâlnire a doi

Acum poți uita de stresul de la prima întâlnire. Te-ai distrat minunat și chiar ai plănuit pentru a doua întâlnire. A fost un început bun pentru relația ta.

Când te întrebi: „Unde mergem la a doua noastră întâlnire?” entuziasmul tău va începe să se estompeze. Fii creativ și ieși din cutie. Fă-l să vrea să meargă la a treia întâlnire.

Poți schimba registrul dacă ai luat masa la un restaurant pentru prima dată și ai pregătit acasă o masă delicioasă. Dacă nu înțelegi ce vreau să spun, poți sări peste desert. Vrei să fii și mai creativ? În loc să ia cina, invită-l la micul dejun.

Stresul poate fi eliminat

Pentru o experiență relaxantă cu partenerul dvs., rezervați un masaj de cuplu la centrul spa. Va avea o experiență de neuitat într-un cadru romantic care îmbină romantismul și relaxarea.

Natura este scăparea ta

Bucurați-vă de o excursie în natură la o fermă de animale aproape de casa dumneavoastră. Puteți face o plimbare cu trăsura sau o lecție de călărie sau puteți face o plimbare cu barca.

Idei pentru a doua întâlnire de degustare de vinuri

Bucurați-vă de vin și brânzeturi, apoi faceți o plimbare cu mașina prin podgorie. Nu ai nevoie de unul? Se poate inchiria pentru o zi.

Nu-ți face griji pentru planuri

Du-ți mașina la plajă. Aduceți protecție solară și gustări. Nu vrei să uiți de mașina ta. Rezervați din timp pentru trenul Softronic.

Eliberați-vă inhibițiile

Mergeți la un club de karaoke. Poate chiar vei încerca un duet. Deși nu știu dacă eforturile tale de a obține cele mai mari note îl vor cuceri, te vei distra mult.

Lasă-l să-ți descopere spiritul aventuros

Poți adăuga puțină culoare weekend-ului tău ieșind din rutină și experimentând o adrenalină. Poti paria pe un parc de aventura care ofera sporturi extreme si senzatii, sau un parc acvatic.

Este imposibil să negați plăcerea de a se relaxa într-o seară

Poate fi dificil să urmărești un sezon întreg din Game of Thrones dacă invitația nu este previzibilă. Ar fi o idee inteligentă să alegeți o serie mai scurtă.

Modern Family arată ca o alegere grozavă. Luați gustări, băuturi reci și gustări înainte de a merge pe canapea pentru un maraton de film.

IDEI pentru următoarele zece întâlniri

Iată 10 locuri în care să mergi la prima ta întâlnire pentru a-ți impresiona partenerul.

Puteți merge oricând la cina tradițională sau la un film. Dar dacă ești captivat de cineva special, hai să ne uităm la ce alte opțiuni ai.

Micul dejun întâlnire

Fii diferit dacă prima întâlnire a avut loc la cină. Invită-l/o la micul dejun. Puteți afla ora și programul din timp și puteți sugera o întâlnire chiar înainte de a vă pune la lucru. Pentru un început pozitiv al zilei, comandați un mic dejun consistent cu clătite proaspete și delicioase.

Acum te-ai distins de restul, așa că este timpul să o cunoști.

Întâlnire pe roți

Plimbarea prin parc este un clasic, dar există și alte opțiuni. Puteți merge la o plimbare cu bicicleta sau cu rolele. Poți vedea dacă partenerului tău îi place să se miște sau preferă să stea pe canapea, ținând în mână telecomanda.

Îți poți crea o amintire de durată învățându-l/o să meargă cu bicicleta. Tu vei fi cel care îi va arăta.

Întâlniți-vă la un restaurant selectat

Este timpul să te răsfeți. Puteți alege cel mai luxos restaurant din zona dumneavoastră sau din apropiere pentru a vă propune o masă specială. Asigurați-vă că menționați codul vestimentar pentru a putea comanda un vin.

Il vei putea rasfata cat iti doresti, si il poti impresiona cu o tinuta eleganta.

Întâlnire acasă

Vei invata sa apreciezi valoarea petrecerii timpului in aer liber, dar si in casa ta. Fă-ți casa cât mai primitoare posibil. Există multe moduri de a te relaxa în casa ta.

Puteți viziona filmele preferate, puteți juca Wii împreună sau puteți găti împreună. Este timpul să-ți cunoști colegul de cameră sau animalul de companie.

Întâlnire de bowling

Uneori, este o idee bună să „arde” școala veche. O poți face să râdă, chiar dacă nu vrei să impresionezi.

Nu participa la un concurs cu partenerul tău.

Femeile vor iubi bărbații care îi fac să râdă mai des decât le lipsesc mingile. Te poți distra alături de prietenii tăi într-o atmosferă relaxată, prietenoasă. Acest lucru vă va permite să vă cunoașteți mai bine.

Întâlnirea centrului de voluntariat

Nu contează dacă decideți să cântați la chitară într-un azil sau să citiți copiilor din orfelinate sau să donați mâncare unui adăpost de animale. Acest lucru arată că ești cineva dispus să dea înapoi comunității în care trăiești.

Acest lucru vă va permite să vedeți latura altruistă a partenerului dvs.

Întâlnire la teatru / muzeu / galerie de artă

Acum este timpul să-ți impresionezi partenerul cu cunoștințele tale culturale extinse într-un cadru formal și semi-formal. Puteți împărtăși impresii și opinii pentru a înțelege mai bine cultura partenerului dvs.

Teatrul este cea mai bună opțiune dacă trebuie să alegi între film sau teatru.

Te poți îmbrăca în ținute formale și este mai elegantă. Pentru subiecte de conversație, aflați în prealabil despre cântec și exponatele din galerie.

Stand-up de comedie / întâlnire de biliard

Acesta este un loc grozav pentru a-și întâlni prietenii. Într-un mediu relaxat și vesel, vă veți distra și vă veți înțelege mai bine unul pe celălalt.

Cina pe întuneric/călărie

Este timpul să cunoști o persoană nouă. Va fi o întâlnire memorabilă de care vă veți aminti mulți ani. S-ar putea să încerci ceva nou, cum ar fi o cină în întuneric. Trăind o experiență asemănătoare omului îți va excita simțurile.

De asemenea, îi poți prezenta una dintre pasiunile tale. Poate vă place să călăriți… sau ceramică? Partenerul tău ar trebui să-ți cunoască pasiunile.

Întâlnire în afara orașului

Vă cunoașteți suficient pentru a planifica o evadare romantică departe de agitația orașului.

Puteți alege o destinație care se potrivește nevoilor și bugetului dvs., apoi puteți planifica din timp pentru a găsi hoteluri, restaurante și alte atracții turistice pentru câteva zile în care veți fi acolo.