Am inteles ca nu esti punctual. Întotdeauna trebuie să faci ceva înainte de a pleca din casă. Dacă pisica ta este foame, ar trebui să-i trimiți un e-mail șefului tău.

Orice lucru dincolo de trimestrul academic este considerat nepoliticos. Nu vrei să pară că nu te deranjează că te așteaptă la bloc cu un buchet în mână mai mult de 15 minute.

Cu hainele! Cu machiaj Cu gesturi! Nu trebuie să termini toată farfuria. Chiar dacă ți-e foame (dacă ești în formă), nu termina toată farfuria.

Nu comanda mai mult de 2 pahare de vin Nu fuma prea mult! Vorbeste mai putin! Înțelegi ideea. La prima întâlnire, nici nu ne obosim să privim în afara casetei. Nu ne arătăm abilitățile de a vorbi în public sau apetitul nostru crescut pentru mâncare și băutură.

Sau nepoliticos. Există o linie fină între acestea două. Deocamdată, să uităm de nasul strâmb și de capriciu. Același lucru este valabil și pentru reproșuri.

Vorbește despre lucrurile importante!

Am discutat și subiecte care ar trebui evitate în prima întâlnire. Nu este momentul potrivit pentru a discuta despre faptul că telefonul tău sună și că îți dorești să ai un copil. Nu trebuie să uiți că ultima ta relație s-a încheiat cu tine cu fața la ușă și sunat la 112.

Nu faptul că copilăria ta a fost nefericită și traumatizantă. Nu contează cât de enervat a fost șeful tău în această dimineață. Acestea sunt toate bagajele pe care le porți. Dacă este prea greu, s-ar putea să nu îl poată lua la a doua întâlnire.

Nu juca un rol

Ea nu pare prea entuziasmată. Glumele lui nu sunt prea amuzante. Naturalitatea este prima carte care ar trebui jucată.

Nu renunta prea devreme

Dacă mașina lui este încă în serviciu, nu vă oferi mâine să vă ajutați cu transportul. Dacă nu ești pregătit din punct de vedere emoțional, nu te oferi să conduci până la capăt. Nu vă oferiți să prelungiți întâlnirea dincolo de timpul permis.

Dacă tipul insistă să-ți ții portofelul în mână (cel puțin la prima întâlnire), nu te oferi să plătești.

Evitați utilizarea telefonului în exces

Nu răspunde prietenului tău, care te va suna timp de 30 de minute. Spune-i mamei tale ce vei face pentru cină. Nu ar trebui să verificați pentru a vedea dacă ați primit vreodată un formular de e-mail furnizorului dvs. Nu ar trebui să verificați dacă altcineva v-a scris prin Facebook. Sau folosește messengerul.

Pentru că vrei să-l cunoști mai bine, ai alocat 60-90 de minute. Acestea sunt semne că este dornic să scape.

Subiectele de discuție sunt INTERZISE la prima întâlnire

Votat! Votat! Puteți evita momentele incomode, stresante și încărcăturile emoționale. Ce să nu discutați la prima întâlnire? Cum să abordăm situația în mod diplomatic

Relația ta de dragoste

Curiozitatea este cea care îl determină să se uite în detaliile relațiilor sale din trecut. Poate că el este la fel de curios despre sfârșitul ultimei tale relații.

Va fi șocat să afle că nu ai avut un partener de peste doi ani? Sau că relația ta anterioară s-a încheiat într-un dezastru în fața ta. Este puțin probabil ca această ecuație să fie câștigată, indiferent cât de mult ai încerca.

Fostul iubit / fosta iubita

Este o idee bună să-l critici? „Nenorocitul nu a putut nici măcar să-și arunce șosetele la gunoi. Se pierde vara. S-ar putea să creadă că ar putea beneficia la un moment dat de același tratament. Să-l laudă? „Fostul meu iubit mă lua de la serviciu în fiecare zi și dă-mi cadouri fără motiv.” Va fi implicat într-o competiție inutilă.

Ești cu adevărat curios să afli despre desertul minunat pe care l-a făcut, patul grozav în care a dormit și dragostea pe care mama ei o avea pentru ea?

Gratis, te vei lupta cu o fantomă doar în imaginația ta. Nu discută despre dragostea lui trecută și o lasă îngropată.

Performanța altor bărbați

Chiar dacă fostul tău nu face parte din această categorie. Nu contează dacă îi admiri prietenul sau fratele. Cel mai bun prieten al lui, Mircea. Îl poți face pe Robert persoana preferată a șefului tău, iar el va fi mândru că este CEO.

În schimb, fă-l să simtă că ești cel mai atrăgător bărbat de pe pământ și că el este cel pe care îl iubești. Dacă tot nu simți la fel, cere o a doua întâlnire.

Insecuritățile tale.

Un alt subiect nu trebuie discutat la prima întâlnire

Atenție dacă îi sunt șoldurile prea largi, picioarele prea lungi sau sprâncenele prea mici (sau orice alte defecte pe care doar le vezi) Va începe să creadă că ai șoldurile largi și va fi mai probabil să poarte modelul rochie. Tu și prietenii tăi veți începe să credeți ceea ce spuneți.

Nu te stresa cu privire la greșelile tale, în schimb verbalizează-le cu voce tare. În speranța că vor trece neobservate, camuflă-le în modul în care știi cel mai bine. Nu vor fi observate.

Bagajul tau

Toți avem bagaje. O copilărie nefericită. Muncă nesatisfăcătoare care ne face să simțim că eșuăm. O relație nefericită cu un părinte. Foste relații care m-au lăsat încrețit. Prieteni care ne-au trădat. O dependență de alcool, tutun sau altă dependență. Poate chiar un divorț dureros.

Toți purtăm pecețile trecutului. Cu toții avem bagajele noastre și nu avem nevoie de portar.

De ce să menționezi că nu poți plăti chiria? Merită să vă spun că apartamentul dumneavoastră a fost distrus în criza financiară?

Unii bărbați se vor oferi să vă ajute cu bagajele. Alții nu vă vor accepta bagajele dacă sunt prea grele. Acesta este timp suficient.